24-uurs service

24-uurs service

016 98 03 45

24-uurs loodgieter service in Leuven

Heeft u een verstopping of lekkage? Moeten bij u leidingen verlegd of vervangen worden? Is een verzakking van de rioolbuis ontstaan? Onze professionele loodgieter is snel ter plaatse om problemen in uw woning of bedrijfspand vakkundig en voordelig op te lossen. Ons bedrijf is een vertrouwd adres voor alle denkbare loodgietersklussen. Als de loodgieter in Leuven zorgen wij voor het onderhoud en de aanleg van rioleringen, sanitair, waterleidingen en verwarmingsinstallaties. Onze 24-uurs service in Leuven staat zeven dagen in de week voor u klaar voor spoedklussen en vanzelfsprekend ook voor gewone geplande werkzaamheden.

Bel onze 24-uurs service bij een probleem

Aarzelt u niet om onze speciale 24-uurs service tijdens noodgevallen te bellen. Wij staan zo snel mogelijk voor uw deur als er iets gebeurt waardoor u onmiddellijk een loodgieter nodig heeft. Een kraan die blijft lekken, een plotselinge lekkage of een kind dat speelgoed door het toilet spoelt met een verstopping als gevolg. Wij hebben het allemaal al eens meegemaakt en onze vakmensen hebben overal een oplossing voor. De oorzaak van het probleem wordt achterhaald en de lekkage of de verstopping wordt snel verholpen. Ook kunt u altijd advies vragen aan onze erkende loodgieters als u aan het renoveren of verbouwen bent. Toch liever eerst een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze service en onze hoogwaardige en betaalbare dienstverlening. Ook van onze spoeddienst buiten kantoortijden in Leuven. Zorg dat u ons telefoonnummer altijd bij de hand heeft!

24-uurs service Leuven