Daklekkage

Daklekkage

Daklekkage in Leuven opsporen en laten verhelpen

Een daklekkage in Leuven kan nare gevolgen hebben! Denk bijvoorbeeld aan vocht wat via het lek in uw dak richting de houten constructie onder uw dakbedekking sijpelt. De kans is groot dat er al snel houtrot ontstaat, wanneer u deze lekkage niet tijdig stopt. Voor het opsporen en verhelpen van een daklekkage in Leuven kunt u rekenen op onze loodgieters. Zij hebben de kennis en ervaring om u snel van een oplossing te voorzien, waarmee een ernstige vochtschade aan de woning voorkomen wordt.

Opsporen van een daklekkage in Leuven

Het opsporen van een daklekkage in Leuven kan op verschillende manieren. Vaak probeert men eerst het vochtspoor onder de dakbedekking te volgen tot aan het lek. Een alternatief is het gebruik van een kleurstof. Doordat men gekleurd water op de dakbedekking sproeit, zal aan de binnenzijde al snel duidelijk worden waar het lek zich bevindt. Een professionele lekdetectie maakt dat de bron van een lekkage doorgaans relatief snel gevonden wordt. Zelf de bron van een daklekkage opsporen is erg lastig. Vaak is de bron dermate klein, dat deze niet direct met het blote oog te vinden is zonder professionele hulpmiddelen.

Met spoed een lekkage aan het dak laten verhelpen

Voorkom een verzwakking van de dakconstructie in huis, door een daklekkage in Leuven zo snel mogelijk te laten verhelpen. U kunt rekenen op de spoeddienst van onze loodgieter. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp. Zo hoeft u niet lang te wachten, alvorens de lekkage aan uw dak verholpen wordt. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor een tijdelijke oplossing. Als de weersomstandigheden beter zijn, wordt vervolgens voor een blijvende oplossing gezorgd. Een loodgieter bespreekt dit altijd vooraf met u. Daarbij is een tijdelijke oplossing altijd van die aard, dat een verergering van de schade aan het dak voorkomen wordt.

Daklekkage

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving

Start typing and press Enter to search