Lekdetectie

24-uurs service

016 98 03 45

Lekdetectie in Leuven uit laten voeren

Een lekkage binnen uw woning kan vergaande gevolgen hebben. Wist u bijvoorbeeld dat de dakconstructie van uw woning ernstig verzwakt kan worden door een lekkage? Ook kan er schimmel- en zwamvorming op uw muren en plafond ontstaan bij een lekkage. Reden genoeg om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen! Het vinden van de bron van een lekkage is niet eenvoudig te zijn. Wij helpen u graag met een lekdetectie in Leuven. Nadat wij een lekdetectie voor u hebben uitgevoerd kunnen wij het lek meteen dichten. Zo kan voorkomen worden dat er een ernstige waterschade aan uw woning ontstaat.

Hoe wordt een lekdetectie uitgevoerd?

Voorheen moest vaak het nodige hak- en breekwerk gebruikt worden voor het uitvoeren van een lekdetectie. Tegenwoordig is dat niet langer noodzakelijk! Onze loodgieters beschikken over verschillende hulpmiddelen om een lekdetectie makkelijker te maken. Zo hoeven we uw muren en bijvoorbeeld vloeren niet onnodig te beschadigen om de lekkagebron te vinden. Een bijkomend voordeel is dat u niet lang in het puin blijft zitten nadat de lekkage voor u verholpen is. Nadat wij een lekkagebron gevonden hebben met een lekdetectie, zullen we deze direct aanpakken.

Met spoed een lekdetectie uitvoeren

Wanneer u vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis, kunt u onze loodgieter inschakelen. Onze loodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om hulp te bieden.

Het is verstandig om altijd eerst zelf naar de bron van de lekkage te zoeken. Mocht u de lekkagebron zelf vinden, dan kunt u deze afdekken met een vochtige doek. Zo wordt voorkomen dat er meer vocht uit de leidingen sijpelt. Iets wat u logischerwijs wilt voorkomen!

Lekdetectie Leuven