CV ketel monteur

CV ketel monteur

Hulp van een CV ketel monteur in Leuven

De CV ketel vormt een van de meest essentiële elementen in huis, doordat het u voorziet van warm water voor het douchen en de afwas, en het zorgt voor het verwarmen van uw woning op koude dagen. Toch besteden veel gezinnen te weinig aandacht aan het onderhouden van de CV ketel, met alle gevolgen van dien. Door de jaren heen raken onderdelen van de CV ketel namelijk versleten, waardoor deze kunnen zorgen voor een storing. Om dit tegen te gaan is het belangrijk om de versleten onderdelen tijdig te vervangen. Een CV ketel monteur in Leuven kan u hierbij helpen, door eens per half jaar onderhoud uit te voeren aan uw CV ketel.

Stap over naar een combiketel

Wanneer onderhoud aan uw CV ketel al te laat is en er bijvoorbeeld al sprake is van een storing, kunt u de CV ketel laten repareren. In sommige gevallen is het echter interessanter om te kiezen voor een geheel nieuwe ketel, zoals een combiketel. Met een combiketel combineert u een losse CV ketel met een losse boiler tot één apparaat, wat u flink scheelt in de energiekosten en in het onderhoud. U hoeft voortaan immers nog maar een apparaat te laten onderhouden, in plaats van twee losse apparaten.

Een monteur kan u meer vertellen over de mogelijkheden van een combiketel. Ook kunt u samen kijken naar de verschillende modellen die tegenwoordig worden aangeboden. Heeft u een geschikte combiketel gevonden? Een CV ketel monteur helpt u graag bij de installatie van het apparaat!

CV-ketel monteur Leuven

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving

Start typing and press Enter to search