WC ontstoppen

WC ontstoppen

Wc ontstoppen in Leuven: zo gaat het te werk

Spoelt u veel door het toilet? Dan is de kans natuurlijk groot dat er een verstopping ontstaat. Ook wanneer u dit niet doet kan er echter een verstopping ontstaan. Zo kan alleen het toiletpapier bijvoorbeeld ook al zorgen voor een blokkade in de afvoer. Bijzonder vervelend natuurlijk, want het water uit uw toiletpot stroomt zo niet of nauwelijks meer weg. In dat geval doet u er goed aan uw wc in Leuven te ontstoppen. Alleen door uw wc te ontstoppen zorgt u ervoor dat het water weer normaal weg kan stromen.  Maar hoe gaat u eigenlijk te werk bij het ontstoppen van een wc?

Gebruik een ontstopper

Heeft u thuis een ontstopper staan? Dan probeert u waarschijnlijk eerst hiermee uw wc in Leuven te ontstoppen. Zeker wanneer het slechts een kleine verstopping betreft, is dit een goede manier. Plaats de zuignap van de ontstopper in eerste instantie over de afvoer van het toilet. Zorg ervoor dat de zuignap geheel onder water zit. Pomp vervolgens een aantal keer op en neer. Komt er allerlei rommel naar boven? Verwijder dit dan uit het toilet. Heeft het ontstoppen van uw wc geen effect? Ga dan vooral niet steeds krachtiger pompen met de ontstopper. In dat geval schiet de verstopping namelijk verder de afvoer in. Uw wc ontstoppen in Leuven wordt op deze manier alleen nog maar lastiger.

Laat een loodgieter uw WC ontstoppen

Sommige mensen lukt het niet om hun wc in Leuven zelf te ontstoppen. Om toch van de verstopping af te komen, doet u een beroep op onze loodgieter. Een wc in Leuven ontstoppen is voor onze loodgieter een veelvoorkomende klus. Onze loodgieter heeft namelijk verschillende technieken. Daarnaast beschikt hij ook nog eens over speciale apparatuur en gereedschappen.

Verstopping uit het riool verwijderen

Wanneer het u niet lukt uw wc te ontstoppen, kan de verstopping ook in uw riool zitten. Het probleem zit in dat geval een stuk dieper. Dit maakt het automatisch ook lastiger om de verstopping te verhelpen. Naast het ontstoppen van uw wc kan onze loodgieter ook uw riolering ontstoppen. Wij kunnen het riool namelijk onder hoge druk doorspuiten. Hierdoor verdwijnt een verstopping altijd direct. Laat u uw afvoer en riool minimaal één keer per jaar doorspuiten? Dan hoeft uw wc in Leuven ook een stuk minder vaak te ontstoppen!

WC ontstoppen Leuven

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving