Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het antwoord op uw vraag

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, staan hieronder alle veelgestelde vragen van onze klanten. Op deze manier kunt u snel het antwoord op uw vraag vinden. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem, u kunt uw vraag stellen door te bellen naar 016 98 04 24.

Wij verrichten verschillende werkzaamheden:

Wij zijn actief in Leuven en omstreken.

U kunt contact met ons opnemen, door te bellen naar 016 98 03 45.

Soms moet u lang wachten op een loodgieter. Een lekkage kan in het weekend of ’s nachts ontstaan, wanneer de meeste loodgieters niet aan het werk zijn. U moet dan vaak wachten tot de eerstvolgende werkdag van de loodgieters. U heeft misschien wel geduld, maar de lekkage niet. Daarom is er de 24/7 spoedservice. U kunt zowel overdag als ’s nachts een loodgieter laten komen, op reguliere werkdagen of in het weekend. Zo kunnen serieuze problemen snel aangepakt worden.

Lekkages kunnen veel schade veroorzaken. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen. Hoe eerder de lekkage is opgelost, hoe minder schade u heeft. Daarnaast kunt u druppels opvangen met een emmer. Mochten er vochtplekken zijn, ga dan niet zelf de muur openbreken. De plek van de vochtplekken komt namelijk niet altijd overeen met de plek van de lekkage. Het zou zonde zijn als u de muur op meerdere plekken moet openbreken.

Als uw cv-ketel het niet meer doet, is het handig om eerst te controleren of er een probleem is met de stroom. Check in de meterkast of de aardlekschakelaar is omgeslagen. Als dit niet zo is heeft u waarschijnlijk last van een storing. Soms kunt u de storing zelf verhelpen, maar loodgieters kunnen u ook altijd te hulp staan.

U kunt proberen om de verstopping zelf te verhelpen. Een plopper kan hierbij helpen. Met de zuignap zorgt hij voor een bepaalde mate van druk die de verstopping los kan wrikken. De verstopping, die meestal bestaat uit viezigheid, kan daarna worden doorgespoeld. Ook zijn er middeltjes die u in het toilet kunt gieten. Deze chemische middeltjes lossen de viezigheid op. In enkele gevallen willen deze methodes niet baten. De loodgieters van Loodgietersbedrijf Hooylaerts schieten u dan graag te hulp, neem contact met ons op!

Er zijn twee oorzaken die vaak voorkomen wanneer er geen warm water meer in huis is. Dit zijn storingen van de cv-ketel en problemen met de thermostaatkraan. Wanneer de verwarming het nog wel doet, moet u waarschijnlijk naar de thermostaatkraan kijken. Als de verwarming het niet meer doet ligt het aan de cv-ketel. Bij een storing vertelt de cv-ketel u meestal wat het probleem is door een code te laten zien. Het ontluchten van de cv-ketel helpt vaak.

Veelgestelde vragen

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving

Start typing and press Enter to search