CV ketel vervangen

CV ketel vervangen

CV vervangen in Leuven

Eens in de zoveel jaar kan uw CV vervangen in Leuven noodzakelijk zijn. De meeste ketels gaan tegenwoordig minimaal tien tot vijftien jaar mee. Sommige ketels houden het nog langer uit! Dit neemt niet weg, dat het verstandig is om het apparaat periodiek te vervangen. Op deze manier voorkomt u een onnodig hoog energieverbruik. Modellen van vijftien tot twintig jaar geleden gebruiken is mogelijk, echter voldoen deze niet meer aan de normen van vandaag op het gebied van energieverbruik. Door een nieuwe CV te laten plaatsen, ziet u uw energieverbruik dalen. Logischerwijs met name in de herfst- en wintermaanden.

Loodgieter voor CV vervangen

Zelf uw ketel vervangen in Leuven is over het algemeen geen optie. Er komt namelijk veel kijken bij het vervangen van deze apparaten. Schakel een loodgieter in, om u te laten helpen bij een CV vervangen. De loodgieter van ons loodgietersbedrijf heeft een ruime ervaring in het plaatsen van verschillende soorten CV-ketels, daardoor kan de loodgieter u adviseren over de verschillen tussen bepaalde modellen. Het maakt dat u tot een weloverwogen keuze komt, wanneer u uw ketel laat vervangen in huis. Gaat u voor een HR-ketel, een HR+-ketel of een ander model?

Uw loodgieter in Leuven

Uw loodgieter in Leuven helpt u niet alleen bij een CV vervangen. Ook voor het onderhoud aan uw bestaande of nieuwe CV kunt u rekenen op de hulp van de loodgieter. Het is verstandig om de CV in ieder geval eens per twee jaar na te laten kijken. Naarmate het apparaat ouder wordt, doet u dit eens per jaar. Ook wanneer u niet precies weet hoe u de CV bij moet vullen, is het verstandig om een loodgieter in Leuven langs te laten komen. Een lage druk op de waterleidingen maakt dat de CV onnodig veel energie verbruikt, zo kan het bijvullen van de CV al voldoende zijn om het rendement te verhogen.

CV vervangen

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving