Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf

Een erkend loodgietersbedrijf uit Leuven

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf uit Leuven. U kunt bij ons terecht voor alle zaken die binnen het loodgietersvak vallen. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om een klus tot een goede einde te maken. De loodgieter in Leuven helpt!

Een loodgietersbedrijf dat meedenkt

Bij ons kunt u onder andere terecht voor het onderhoud aan uw cv-ketel. Periodiek onderhoud aan een cv-ketel zorgt ervoor dat de ketel gedurende een lange tijd in optima forma blijft. Met ons kunt u een contract aangaan voor jaarlijks onderhoud. Een goed onderhouden ketel, zorgt ervoor dat u 5% op uw jaarlijkse energienota gaat besparen. Uiteraard kunnen wij ook een nieuwe ketel voor u plaatsen als dit noodzakelijk is. Wij werken alleen met gerenommeerde en bekende merken.

Ook voor lekkages kunt u bij ons terecht. Een lekkage kan vervelende schade veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om snel contact met ons op te nemen. Wij zorgen dat een van onze installateurs snel ter plaatse is. Wij zijn snel bij u thuis of op kantoor in de omgeving van Leuven.

Onze erkende medewerkers hebben de juiste expertise in huis om al uw problemen op het gebied van installatietechniek op te lossen. Bij ons loodgietersbedrijf zijn dan ook al vele tevreden klanten uit de regio Leuven u voorgegaan. Wij kunnen tevens kijken naar het installeren van nieuwe verwarmingen, dakbedekking, lekkages, rioolproblemen en andere aanverwante vervelende problemen bij u thuis.

Loodgietersbedrijf Leuven

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving

Start typing and press Enter to search