Verstoppingen oplossen

Verstoppingen oplossen

Verstoppingen verhelpen in Leuven

Een verstopping in of rond het huis komt altijd ongelegen en brengt problemen met zich mee. U kunt last krijgen van lekkages of bijvoorbeeld geen gebruik meer maken van het sanitair. Ook ontstaat er vaak een nare lucht in huis als gevolg van een verstopping. Gelukkig kan de verstopping op verschillende manieren opgelost worden. In sommige gevallen kunt u zelf een beginnende verstopping oplossen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u ons inschakelen. Loodgieter Leuven staat altijd voor u klaar. We verhelpen de verstoppingen snel zodat u geen last krijgt van verdere complicaties naar aanleiding van deze verstopping.

Zelf ontstoppen?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende ontstoppingsmiddelen verkrijgbaar. Bijna elke bouwmarkt en supermarkt heeft het in het assortiment en ook bij winkels zoals de Action, Blokker of Wibra verkopen het vaak. Helaas is deze oplossing niet altijd de beste. De afvoer kan bijvoorbeeld aangetast worden door deze chemische middelen, zeker als u de goedkopere leidingen in huis heeft liggen. U kunt dit probleem voorkomen. Dit doet u door minder of geen chemische producten te gebruiken. Soda is een goede oplossing hiervoor. U kunt de soda aanbrengen in het putje en dit even laten intrekken om het vervolgens met heet water door de afvoer te spoelen.

Mocht dit de verstopping of verstoppingen niet verhelpen, dan doet u er goed aan om ons in te schakelen. Vaak kunnen verstoppingen niet wachten tot de volgende dag. Wij hebben een spoedservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. We komen dan dezelfde dag nog langs en spuiten de afvoer bijvoorbeeld door met een hogedrukspuit. Hiermee wordt het afval, dat zich in de afvoer bevindt, afgevoerd. In andere gevallen gebruiken we een haakje, waarmee de grote stukken afval uit de afvoer verwijderd worden.

Loodgieters in Leuven

Loodgieter Leuven staat altijd voor u klaar. Mochten de bovengenoemde maatregelen niet werken, dan hebben we altijd nog ander materiaal om de klus te klaren. Met een kleine camera kunnen we de verstoppingen snel lokaliseren en zien we ook wat de beste manier is om de verstopping te verhelpen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Verstoppingen

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving