Lekkage

Wij zijn te bereiken op

016 98 03 45

Laat snel, vakkundig en voordelig uw lekkage verhelpen in Leuven

Een lekkage in huis komt nooit gelegen en kan tot veel schade leiden. Neem bij een waterprobleem direct contact op met de loodgieter in Leuven die alle soorten lekkages snel en vakkundig kan verhelpen. Wij beschikken over een 24-uurs hulpdienst en zijn al in de buurt. Als gecertificeerde en ervaren loodgieter lossen wij het probleem op van een lekke waterleiding, cv-installatie, afvoerleiding of dak. Wij begrijpen dat haast geboden is en snel moet worden gehandeld om de schade en kosten niet te laten oplopen. Bel ons op en wij komen eraan.

Bij lekkage in Leuven is dé erkende loodgieter snel ter plaatse

Wij ondernemen bij een lekkage direct actie, want een natte plek op het behang aan de muur, op het schilderwerk van het plafond of op de houten vloer kan tot een groot probleem leiden. Wij sporen de waterlekkage op zonder hak- en breekwerk. Daarbij gebruiken wij vele verschillende opsporingsmethoden. Van endoscopie en drukmeting tot vochtmeting en leidinglokalisatie. Als gespecialiseerd loodgieter in Leuven maken wij gebruik van de nieuwste meet- en detectietechnieken om de lekkage te vinden en vervolgens snel te dichten.

De loodgieter in Leuven verhelpt uw acute of chronische lekkage aan uw dak, cv-installatie, riool, kraan of waterleiding. Wij hanteren scherpe tarieven en zijn snel ter plaatse. Bel ons op en de calamiteit is snel verholpen. Door onze kennis, jarenlange ervaring en innovatieve lekdetectie weten wij de oorzaak vlot te vinden en zijn in staat om de lekkage direct te dichten. Wij komen niet alleen langs in Leuven bij spoed, maar adviseren u ook over het voorkomen van lekkages.

Lekkage Leuven