Lekkage

Lekkage

Laat snel, vakkundig en voordelig uw lekkage verhelpen in Leuven

Een lekkage in huis komt nooit gelegen en kan tot veel schade leiden. Neem bij een waterprobleem direct contact op met de loodgieter in Leuven die alle soorten lekkages snel en vakkundig kan verhelpen. Wij beschikken over een 24-uurs hulpdienst en zijn al in de buurt. Als gecertificeerde en ervaren loodgieter lossen wij het probleem op van een lekke waterleiding, cv-installatie, afvoerleiding of dak. Wij begrijpen dat haast geboden is en snel moet worden gehandeld om de schade en kosten niet te laten oplopen. Bel ons op en wij komen eraan.

Bij lekkage in Leuven is dé erkende loodgieter snel ter plaatse

Wij ondernemen bij een lekkage direct actie, want een natte plek op het behang aan de muur, op het schilderwerk van het plafond of op de houten vloer kan tot een groot probleem leiden. Wij sporen de waterlekkage op zonder hak- en breekwerk. Daarbij gebruiken wij vele verschillende opsporingsmethoden. Van endoscopie en drukmeting tot vochtmeting en leidinglokalisatie. Als gespecialiseerd loodgieter in Leuven maken wij gebruik van de nieuwste meet- en detectietechnieken om de lekkage te vinden en vervolgens snel te dichten.

De loodgieter in Leuven verhelpt uw acute of chronische lekkage aan uw dak, cv-installatie, riool, kraan of waterleiding. Wij hanteren scherpe tarieven en zijn snel ter plaatse. Contacteer ons en de calamiteit is snel verholpen. Door onze kennis, jarenlange ervaring en innovatieve lekdetectie weten wij de oorzaak vlot te vinden en zijn in staat om de lekkage direct te dichten. Wij komen niet alleen langs in Leuven bij spoed, maar adviseren u ook over het voorkomen van lekkages.

Noodzaak om een lekkage te verhelpen

Heeft u een lekkage? Onderneem dan direct actie. Veel mensen zien de noodzaak van het verhelpen van een lek in hun dak of leidingwerk echter niet in. Toch is deze er zeker wel. Indien u een lek niet tijdig dicht, kan er namelijk veel schade ontstaan. In het geval van een leidinglekkage richt het water schade aan in uw woning. Dit kan ook het geval zijn bij een daklekkage. Bij een lek in uw dak is de noodzaak direct op te treden echter nog vele malen groter. Het water kan uw houten dakconstructie namelijk aantasten. Hierdoor kan houtrot ontstaan, waardoor de constructie verzwakt. In het ergste geval kan de constructie het gewicht van uw dak niet meer dragen en stort deze in.

Zelf een lekkage verhelpen?

Veel mensen proberen eerst zelf een lek te dichten. Dit kan natuurlijk, alleen raden wij het u niet aan. Waarom niet? Omdat wij uit ervaring weten dat een lekkage nooit op de juiste wijze verholpen wordt. Het betreft vaak een tijdelijke oplossing. Hierdoor heeft u binnen de kortste keren weer te maken met de lekkage. Dit is niet het geval wanneer u een beroep doet op onze professionele loodgieter. Door onze toedoen wordt de kans op een terugkerende lekkage namelijk tot een minimum beperkt.

Lekkage Leuven

Wij zijn te bereiken op

Loodgietersbedrijf Leuven

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving