Over ons

Over ons

Over Loodgieterij Dubois

Loodgieterij Dubois is een professioneel loodgieters bedrijf met jaren ervaring in de branche. Dus bent u opzoek naar een betrouwbare loodgieter in Leuven? Wij staan voor u klaar! Loodgieterij Dubois zorgt ervoor dat u altijd een professionele service krijgt. Wij bieden een breed scala van diensten aan voor een eerlijke prijs. Denk hierbij aan het repareren van een lekkage, ontstoppen van uw wc, verhelpen van storingen aan uw CV-ketel en vele andere diensten.

Onze service

In tegenstelling tot vele andere loodgietersbedrijven zijn wij altijd bereikbaar. Met altijd bedoelen we dan ook echt altijd, u kunt ons doordeweeks en in het weekend 24 uur per dag bereiken. Heeft u een noodsituatie die geen dag kan wachten? Niet getreurd, bel Loodgieterij Dubois en we komen direct naar u toe! Wij zijn u graag van dienst en dankzij onze spoedservice maken we dit mogelijk.

We bieden ook passend advies voor al uw loodgietersproblemen. We kunnen met u meekijken voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, maar ook bijvoorbeeld naar de haalbaarheid van een verbouwplan van uw keuken of badkamer. We willen u graag helpen door onze kennis en ervaring te gebruiken. Bel ons voor een afspraak!

Loodgieter in Leuven nodig? Neemt contact met ons op via 016 98 04 24

Over ons

Wij zijn te bereiken op

Professioneel loodgietersbedrijf

Ook bij spoed zijn wij te bereiken

Van lekkages tot CV ketels

Snel ter plaatse in Leuven en omgeving

Start typing and press Enter to search