Geeft de vuilwaterafvoer installatie problemen?

 In Blog

Een loodgieter kunt u uit de brand helpen als uw problemen hebt met de vuilwaterafvoer installatie. Dat klinkt erg vaag. Want wat is nu precies een vuilwaterafvoer installatie? Tijd voor een recapitulatie en tijd om te bespreken wat we precies met die begrippen bedoelen. Dat het iets met vuilwater en een afvoer te maken heeft is immers wel duidelijk, maar daar houdt het dan wel op.

De vuilwaterafvoer installatie, wat is dat?

Een vuilwaterafvoer installatie zorgt voor de afvoer van het vuile water. Vuil water is water dat gebruikt is, en dus niet meer als ‘vers’ uit de kraan kan stromen. Warm en koud water is dus gewoon schoon water en zeker geen vuil water. Water waarmee we onze handen hebben gewassen, wat we door het toilet hebben gespoeld of waaronder we hebben gedoucht, wordt dus gezien als vuil water. Dit vuile water wordt afgevoerd middels de vuilwaterafvoer installatie. Vervolgens wordt het opnieuw gezuiverd en gereinigd en kan het wederom gebruikt worden om ergens in Nederland of in het buitenland uit de kraan te stromen.

Wanneer u vieze luchtjes begint te ontdekken, is dat een teken dat er iets met die vuilwaterafvoer installatie niet helemaal in orde is.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search