Een bladvanger aanschaffen voor in de regenpijp

 In Blog

Heeft u momenteel al een bladvanger in uw regenpijp? Onze loodgieter raadt consumenten de aanschaf van een bladvanger voor over de regenpijp regelmatig aan. Met een bladvanger worden bladeren en kleine takjes buiten de afvoer gehouden, zodat de kans op verstoppingen minimaal wordt. Bij een verstopping zal het water uit de afvoer lopen, waarbij het langs uw muren naar beneden stroomt. Hierbij zal een deel van het vocht in uw muren trekken, met alle gevolgen van dien! Naarmate het regenwater verder in de muren van uw woning trekt, zullen er lelijke schimmelplekken aan de binnenzijde van uw woning ontstaan. Dit ziet er niet alleen onverzorgd uit, maar kost ook maanden om volledig te kunnen herstellen.

Een verstopte afvoer laten verhelpen

Heeft u momenteel nog geen bladvanger aangeschaft, maar wel te maken met een verstopte afvoer? Onze loodgieter komt graag bij u langs om u te helpen bij het oplossen van de verstopping. Hierbij wordt de afvoer van uw woning onder een hoge druk doorgespoten, waarbij het restafval letterlijk uit uw afvoer zal spoelen. Het regenwater loopt nu weer sneller weg en de regenpijp zal niet snel weer overlopen.

Een bladvanger aanschaffen voor in de regenpijp kan zowel online, als in een fysieke winkel. Er zijn verschillende bouwmarkten die deze bladvangers aanbieden. Zeker in de herfst komt een bladvanger in de regenpijp erg goed van pas.

Recent Posts
Buitenkraan afsluiten Onbezorgd aan de winter beginnen