Haal uw oud sanitair eruit met behulp van een loodgieter

 In Blog

Krijgt u een nieuw toilet? Of gaat u uw complete badkamer verbouwen? Dan komt hier nieuw sanitair in. In dat geval moet u natuurlijk wel eerst het oude sanitair verwijderen. Veel mensen beginnen hiermee zonder dat zij weten wat zij moeten doen. Hierdoor gaat oud sanitair verwijderen ook regelmatig verkeerd. Zo wordt er bijvoorbeeld schade aangericht, omdat er veel te lomp wordt gewerkt. Ook denken veel mensen er niet bij na om hun waterleiding af te sluiten. Waterschade is in dat geval het logische gevolg. Oud sanitair verwijderen kan echter stukken makkelijker. Hoe? Door dit te laten doen door een loodgieter!

Geen schade bij verwijderen sanitair


Voor een loodgieter is oud sanitair verwijderen gesneden koek. Hij doet dit regelmatig, waardoor hij precies weet hoe hij te werk moet gaan. Een loodgieter richt dan ook nooit schade aan uw leidingwerk aan. Zo haalt hij het bijvoorbeeld niet in zijn hoofd om het oude sanitair te slopen met een hamer. Oud sanitair wordt altijd zeer zorgvuldig verwijderd, waardoor uw leidingwerk intact blijft. Ook ontstaat er met hulp van een loodgieter geen waterschade. Een loodgieter sluit namelijk eerst de waterleiding af voor hij begint met het verwijderen van het oude sanitair.

Oud sanitair verwijderd, en nu?


Voordat u begon met het verwijderen van oud sanitair heeft u waarschijnlijk al nieuw sanitair aangeschaft. Nu uw oude sanitair heeft plaatsgemaakt, kan het nieuwe geïnstalleerd worden. Heeft u hier geen ervaring mee? Doe dit dan niet zelf. De kans is dan namelijk groot dat er problemen ontstaan. Zo is een lekkage een veelvoorkomend probleem bij nieuw sanitair installeren. Laat het nieuwe sanitair daarom ook plaatsen door een loodgieter. Hij plaatst alles snel en goed, waardoor u het sanitair snel kunt gebruiken. U schakelt een loodgieter dus niet alleen in bij oud sanitair verwijderen, maar ook bij nieuw sanitair installeren.

Recent Posts
Mogelijke gevolgen lekkages Circulatiepomp informatie